Nieuw: Bodycombat en Bodyattack!

Na een succesvolle introductie van BudoFightCamp, starten we vanaf zondag 13 mei ook met Bodycombat en Bodyattack!
BODYCOMBAT is een toffe high-energy workout, geïnspireerd op oosterse vechtsporten met bewegingen uit karate, taekwondo, kung fu, kickboxing en tai chi. In no-time krijg je een geweldige conditie en word je sterker. Je vecht tegen een denkbeeldige tegenstander en je doet geen moeilijke bewegingen. Stress en spanningen lossen als sneeuw voor de zon op en aan het einde voel je je een echte kampioen!

BODYATTACK is een intens fitnessprogramma met bewegingen voor zowel beginners als gevorderden. We combineren atletische bewegingen met krachtoefeningen, zodat je je hele lichaam traint.

De instructeur leidt je door de workout en motiveert je als je dat nodig hebt. BODYATTACK daagt je grenzen op een positieve manier uit en je boekt snel resultaten. Wedden dat je verslaafd raakt aan BODYATTACK?

Nieuw bij sportschool Muilwijk!

Ons lesaanbod ziet er dan als volgt uit:
Maandag 19.30 BFC
Woensdag 19.00 BFC
Vrijdag 19.00 Bodycombat
Zaterdag 10.00 BFC
Zondag 9.30 Bodycombat
Zondag 10.30 Bodyattack

Kom snel een keer meedoen!

Reacties zijn niet mogelijk.