Judoka’s starten voortvarend in Made!

Bij het Amerhaltoernooi  in Made heeft de Muilwijk equipe een goed begin van het nieuwe seizoen gehad!

Zilver: Sophia Cacomanolis, Britt Langendam, Dario Maaskant
Brons: Yeska Dingemans, Paulo Maaskant, Tomas Akpoyibo

Judosucces in Made

Lees hier het verslag van Coach Rachele!

De meiden waren als eerste aan de beurt. Britt en Sophia zaten beide in een poultje van drie. Beide verloren de eerste wedstrijd en wonnen de tweede. Voor beide een tweede plek! Lindey staat af en toe nog wat verlegen op de mat, terwijl wij dit buiten de mat niet van haar gewend zijn. Ga er in geloven meid! Yeska verloor de eerste wedstrijd maar herpakte zich goed. Een bronze plak voor Yeska!

Vervolgens was het de beurt aan de mannen: Mika, Wessel en Paulo. Wessel mocht voor het eerst aantreden in de u60 en dat is nog te zien. Wat zijn ze groot he ;) maar Wessel: jij bent ook zo groot! Paulo heeft zich na een verloren eerste wedstrijd door de herkansingsronde geknokt en mocht een mooie bronzen medaille mee naar huis nemen! Mika heeft er twee gewonnen en twee verloren. Heeft het mooiste punt van de dag gescoord! Helaas bracht dat hem nog niet tot het podium.
In de laatste groep was het de beurt aan Tycho, Thomas, Dario en Emile. Emile zat in een poule van 4. Hij heeft zich kranig geweerd maar helaas heeft dit nog niet tot winst geleid. Tycho won de eerste wedstrijd mooi en snel. Echter zijn volgende tegenstander was een maatje te groot. In de laatste wedstrijd deed hij alles goed, maar werd uiteindelijk toch op zijn rug gegooid. Thomas kwam via de herkansing op de derde plaats. Tip: ga tempo aanbrengen in je judo! Dario schopte het met gevarieerd maar te gehaast judo maar mooi tot de finale! Daarin dolf hij t onderspit. Zilver voor Dario!

Al met al een mooi begin met 6 mooie podiumnoteringen!
Af en toe judoën we nog te veel om niet te verliezen in plaats van dat we judoën om te winnen. Kortom, werk aan de winkel

Reacties zijn niet mogelijk.